dveřní systémy - hlavní strana
studio interier, sapeli, porta doors, MT, JAP
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider

SAPELI - Vyměňte staré dveře za nové s bonusem 500 Kč

Teď je správný čas na výměnu starých dveří. Pořiďte si nové dveře SAPELI a za každé staré dveře, které vyměníte, dostanete bonus 500 Kč. A nabídka dveří je opravdu široká. Akce, která platí do konce března, se vztahuje na všechny interiérové dveře, dále na vstupní dveře do bytu a na vstupní dveře do domu s bezpečnostní kovovou zárubní. Nárok na bonus získáte při nákupu celého nového kompletu, tedy dveří, zárubně a kliky. Máte z čeho vybírat. Dveře SAPELI mají pevnou konstrukci odolnou proti kroucení s povrchy z dýhy a ze speciálních syntetických materiálů.

Do celého bytu si pořídíte dveře SAPELI velmi výhodně. Vyměnit můžete všechny dveře a obdržíte tak příjemný bonus v částce několika tisíc korun. Vzpomínáte na „šrotovné“, které se stalo hitem u nás i v Německu? Nyní máte příležitost získat naše „třískovné“. Staré dveře můžete poslat do věčných lovišť a konečně si vybavit byt novými dveřmi SAPELI. Abyste mohli bonus získat, stačí se jen přihlásit na web sapeli.cz a zaregistrovat se. Dostanete unikátní kód, který vás bude při nákupu dveří provázet u každého obchodního partnera SAPELI. Akce se nevztahuje jen na modelové řady v cenové skupině Praktik.

Nová akce SAPELI vás příjemně překvapí dalšími výhodami. Při výměně dveří se nemusíte o nic starat. Prodejce vám zajistí odvoz i likvidaci starého vybavení. Jakmile se zaregistrujete na webu SAPELI, můžete se zúčastnit soutěže o zajímavé ceny za 20 000 Kč. Současně však platí, že bonus získáte jen v případě, že měníte stejný počet starých dveří za nové.

Od nového roku přichází SAPELI s novými akcemi, které mají potěšit zákazníky. Nabídka nadstandardu za cenu standardu platí až do konce února. Můžete získat jedno ze šesti vylepšení za cenu standardu, například nehlučný zámek, zámek s magnetickou střelkou, designovou zárubeň Obtus či kalené bezpečné sklo.

Akce třískovné
NAŠE DALŠÍ PRODUKTY:
Profil společnosti Designové centrum Dveře SAPELI Dveře PORTA DOORS Stavební pouzdra JAP Dveřní systémy.cz Dřevěné podlahy Kährs
Profil
společnosti
Designové
centrum
Dveře
SAPELI
Dveře
PORTA DOORS
Stavební
pouzdra JAP
Dveřní
systémy.cz
Dřevěné
podlahy KÄHRS

Stavební pouzdra JAP je nyní možné objednat v našem eshopu. Doprava je zdarma, dodání stavebních pouzder do 48 hodin!

OTEVŘÍT AKTUÁLNÍ CENÍK STAVEBNÍCH POUZDER, BEZOBLOŽKOVÝCH POUZDER A POSUVNÝCH SYSTÉMŮ.

VZORKOVNA:
Ptácká ul. 294
293 01 Mladá Boleslav

tel./fax: +420 326 701 075
mobil: +420 601 280 280
mobil: +420 608 108 080

e-mail: obchod@studio-interier.cz
internet: www.studio-interier.cz