dveřní systémy - hlavní strana
studio interier, sapeli, porta doors, MT, JAP
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider

Nové kolekce i nové povrchy dveří Porta DOORS

S novými modely, kolekcemi, povrchy či novými barvami přichází značka dveří a zárubní Porta DOORS. Výrobce patří mezi největší producenty tohoto sortimentu v Evropě a snaží se inovovat i během roku. Nestačí mu nabídka 30 druhů přírodních dýh, 27 odstínů laminátu CPl a HPL a více než tří desítek odstínů fólií. Proč nevymyslet další odstín či novou kolekci dveří? Tou je například řada interiérových dveří Porta LEVEL včetně zárubní, která se vyznačuje horizontální kresbou dřeva. Nové modely typu H jsou u řady dveří Porta KONCEPT. Výrobce nabízí zcela novou kolekci levných ocelových dveří Porta DOORS s ocelovou zárubní.

Fólie Porta Perfect 3D je u dalších modelů

Další nové povrchy se objevují o oblíbených fólií Porta Synchro 3D, které věrně kopírují strukturu přírodního dřeva. Novým odstínem je Jasan Capri ve třech variantách, ale pouze s horizontální strukturou dřeva. Dostupný je u kolekcí Porta FOCUS, Porta LINE a Porta LEVEL. Velmi tmavé, ale atraktivní povrchy antracit jsou u laminátů CPL a HPL. Do sortimentu barev u některých kolekcí dveří Porta DOORS přibyla akrylová barva UV. V odstínech RAL 9010, 9016, 1013 a 7047 je dostupná u dveří Porta GRANDE. Fólie Porta Perfect 3D, která patří mezi nejodolnější povrchy v nabídce dveří Porta DOORS, je nově dostupná u kolekcí DECOR, GRANDDECO, STYL, PASKY, TWIST, FOKUS, FIT a NOVA.

Vstupní dveře také s laminátovou úpravou CPL HQ

U vstupních dveří Porta DOORS přibyly další povrchy. S fólií Porta Synchro SD a Porta Perfect 3D jsou k dispozici u kolekcí vstupních dveří řady AGÁT, OPÁL a KWARC. Dalším novým povrchem u vstupních dveří je laminát CPL HQ o tloušťce 0,2 mm, který najdete u kolekcí KWARC, GRANIT a GRANIT PS. Zájemci mohou získat bez doplatku různý rozměr obložkové lišty 60 mm a 80 mm u zárubní Porta SYSTEM, TUNEL PS, PS pro CELOSKLA GP, KOMPAKT a Porta PROJEKT. U kolekcí SEVILLA, CORDOBA a TOLEDO je nový hranatý zasklívací rámeček. Dosud býval jen profilovaný. Užijte si naše novinky.

Novinky Porta doors
NAŠE DALŠÍ PRODUKTY:
Profil společnosti Designové centrum Dveře SAPELI Dveře PORTA DOORS Stavební pouzdra JAP Dveřní systémy.cz Dřevěné podlahy Kährs
Profil
společnosti
Designové
centrum
Dveře
SAPELI
Dveře
PORTA DOORS
Stavební
pouzdra JAP
Dveřní
systémy.cz
Dřevěné
podlahy KÄHRS

Stavební pouzdra JAP je nyní možné objednat v našem eshopu. Doprava je zdarma, dodání stavebních pouzder do 48 hodin!

OTEVŘÍT AKTUÁLNÍ CENÍK STAVEBNÍCH POUZDER, BEZOBLOŽKOVÝCH POUZDER A POSUVNÝCH SYSTÉMŮ.

VZORKOVNA:
Ptácká ul. 294
293 01 Mladá Boleslav

tel./fax: +420 326 701 075
mobil: +420 601 280 280
mobil: +420 608 108 080

e-mail: obchod@studio-interier.cz
internet: www.studio-interier.cz