dveřní systémy - hlavní strana
studio interier, sapeli, porta doors, MT, JAP
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider

Designový hit z Česka - kování M & T

Když jsme se vymanili ze zažitých stereotypů a hledáme nové nápady pro bydlení, reaguje na to také výrobní sféra. Kování na dveře značky M & T přichází každý rok s inovacemi, ale nikdo by netušil, že se jejich kolekce Minimal/Maximal stane světovým designovým hitem. Účast na letošní soutěži Red Dot Design Award v Singapuru je toho dokladem. Jejich kování na dveře a okna získalo mezi více než 4 500 výrobky vítěznou cenu a zařadilo se mezi obdivované designové výtvory. Porota ocenila zejména výjimečný design, precizní provedení a nápadité využití různých druhů materiálu.

Kolekce kování Minimal/Maximal zaujala nejen designovým provedení, na což je soutěž primárně zaměřena, ale obratným spojením moderního technického řešení a nápaditého vzhledu. Toto dveřní a okenní kování je v minimalistickém stylu a snaží se co nejméně narušit jednotný celek dveří. Ústředním nápadem je takzvaná „neviditelná“ rozeta. Ve skutečnosti se rozeta montuje na dveře, ale je zakryta korpusem vlastní kliky. Dalším zajímavým prvkem je plochá klika s pohledovým designovým proužkem, kde se mohou vystřídat různé materiály. Základní kovový korpus kliky se tak kombinuje s dřevem, sklem, kůží, laminátem či kovem a ještě v různých barevných provedeních. Ve výsledku splývá s dekorem dveří.

Mimořádným příspěvkem pro konstrukci klik a celého kování na dveře či okna je systém tlačných pružin, které umožňují snadný a bezhlučný chod dveřního mechanismu. Magnetický zámek je velmi tichý, protože nenaráží, tak jako u mechanických mechanismů, do boční plechové zarážky. Kolekce kování Minimal/Maximal je vhodná pro otočné i posuvné dveře a pro dveře z jakéhokoli materiálu. Zajímavé je propojení materiálu kování, respektive designového proužku na klice s dekorem dveří SAPELI, takže je možné získat ucelený vzhled stěn s dřevěnými či skleněnými dveřmi nebo i s celoskleněnými stěnami.

Kompletní kolekci dveřního kování M&T si můžete prohlédnout v našem showroomu včetně oceněného dveřního kování Minimal/Maximal.

dveřní kování MT
NAŠE DALŠÍ PRODUKTY:
Profil společnosti Designové centrum Dveře SAPELI Dveře PORTA DOORS Stavební pouzdra JAP Dveřní systémy.cz Dřevěné podlahy Kährs
Profil
společnosti
Designové
centrum
Dveře
SAPELI
Dveře
PORTA DOORS
Stavební
pouzdra JAP
Dveřní
systémy.cz
Dřevěné
podlahy KÄHRS

Stavební pouzdra JAP je nyní možné objednat v našem eshopu. Doprava je zdarma, dodání stavebních pouzder do 48 hodin!

OTEVŘÍT AKTUÁLNÍ CENÍK STAVEBNÍCH POUZDER, BEZOBLOŽKOVÝCH POUZDER A POSUVNÝCH SYSTÉMŮ.

VZORKOVNA:
Ptácká ul. 294
293 01 Mladá Boleslav

tel./fax: +420 326 701 075
mobil: +420 601 280 280
mobil: +420 608 108 080

e-mail: obchod@studio-interier.cz
internet: www.studio-interier.cz