dveřní systémy - hlavní strana
studio interier, sapeli, porta doors, MT, JAP
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider

Nový trend dveří – bezobložkové zárubně ABSOLUTE a EVO Line

Kdo se chystá rekonstruovat byt nebo dům a chce opravdu nasměrovat bydlení k modernímu stylu, neměl by zapomenout na nové trendy úpravy dveří – na bezobložkové zárubně. Základní konstrukci klasických dveří každý zná. Tvoří ji nosný rám, tedy zárubeň a vlastní křídlo dveří. S klasickou konstrukcí dveří je potíž v tom, že zárubně vystupují z roviny stěny, neboli vyčnívají, stejně tak dveřní křídlo na straně, kam se otvírá. Projektanti přišli s novými nápady, jak vyrobit zárubně a dveře, aby linii stěny narušovaly co nejméně. A objevily bezobložkové zárubně nebo bezobložková stavební pouzdra.

Nejběžnější zárubeň je kovová rámová. Do zdi se instaluje vcelku. Dalším krokem k modernizaci jsou obložkové zárubně z nejrůznějších materiálů, ale nejčastěji dřevěné. Instalují se jako rám nebo se z jednotlivých dílů obkládá stavební otvor. Odtud se nazývají obložkové. Do bytu patří a při volbě správného materiálu dokáží dodat interiéru zajímavý styl. Bezobložkové zárubně umožňují sladit dveře se stěnou a zbavit se rámu zárubně. Dveře jsou pak v jedné rovině se stěnou a člověk má příjemný dojem z čistých a rovných linií. Bezobložkové zárubně jsou vhodné pro otočné i posuvné dveře, pro skleněné i dřevěné dveře. Pro posuvné dveře jsou ideální bezobložková stavební pouzdra.

Skryté zárubně mají důmyslnou konstrukci, která umožňuje, aby splynuly se zděnou nebo sádrokartonovou stěnou. Pro toto řešení máme dva druhy bezobložkové zárubně. Model EVO LINE představuje řešení, které se už zbavilo masivní viditelné zárubně, ale připomíná ji jen designovým rámečkem. Dveře jsou ve stejné rovině se stěnou. Model ABSOLUTE LINE přináší revoluci do instalace dveří. Zárubeň už zcela zmizela a zůstává jen obrys dveří. Bezobložkové zárubně a bezobložková stavební pouzdra jsou dalším krokem technické a designové inovace.

Skryté zárubně Absolute line
NAŠE DALŠÍ PRODUKTY:
Profil společnosti Designové centrum Dveře SAPELI Dveře PORTA DOORS Stavební pouzdra JAP Dveřní systémy.cz Dřevěné podlahy Kährs
Profil
společnosti
Designové
centrum
Dveře
SAPELI
Dveře
PORTA DOORS
Stavební
pouzdra JAP
Dveřní
systémy.cz
Dřevěné
podlahy KÄHRS

Stavební pouzdra JAP je nyní možné objednat v našem eshopu. Doprava je zdarma, dodání stavebních pouzder do 48 hodin!

OTEVŘÍT AKTUÁLNÍ CENÍK STAVEBNÍCH POUZDER, BEZOBLOŽKOVÝCH POUZDER A POSUVNÝCH SYSTÉMŮ.

VZORKOVNA:
Ptácká ul. 294
293 01 Mladá Boleslav

tel./fax: +420 326 701 075
mobil: +420 601 280 280
mobil: +420 608 108 080

e-mail: obchod@studio-interier.cz
internet: www.studio-interier.cz