dveřní systémy - hlavní strana
studio interier, sapeli, porta doors, MT, JAP
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider

Při rekonstrukci rozhodují především vaše finance

Rekonstrukce bytu nebo obytných místností v domě vyžaduje vždy finanční náklady. Mohou být větší či menší, ale to záleží na tom co všechno hodláte vyměnit či rekonstruovat. Jiné náklady bude obnášet rekonstrukce panelového bytu nebo bytu v cihlovém domě. Jiné finance vynaložíte na přeměnu místností v rodinném domku. Pro ujasnění vašich snů a skutečnosti, sepište své priority. Chcete vyměnit podlahy, příčky, dveře, zárubně, schodiště či zábradlí? Pokud do přeměny vašeho bydlení hodláte investovat více peněz, určitě se nevyplatí dělat jen jednotlivé změny. Když už měníte dveře, přemýšlejte například o posuvných dveřích či celoskleněné stěně nebo o současné výměně podlahy.

Jestliže jste se na základě rekonstrukce rozhodli k výměně dveří, máte k výběru různé dveřní systémy. Místo kovové zárubně a jednobarevných otočných dveří existuje celá škálatypů a druhů. Na výběr máte dřevěné dveře, skleněné dveře nebo laminátové dveře. Místo kovových můžete zvolit dřevěné zárubně.Podle výrobců můžete zvolit dveře SAPELI či dveře Porta DOORS. Tyto renomovanéfirmy zásobují nejen Česko, ale i celou Evropu. Už to nejsou jako kdysi dveře papírové. Dnešní dveře jsou vyrobeny z odolných a prověřených materiálů a snesou značné zatížení. Jinou konstrukci a materiál mají vstupní dveře, jiné vlastnosti mají dveře interiérové.

Rekonstrukce vašeho bytu může být rozsáhlá, to znamená, že bouráte či měníte příčky, upravujete zdi. Novým trendem jsou posuvné dveře, které zvětšují prostor a mění vzhledové dispozice bytu. Můžete variabilně měnit prostor, pouštět do bytu více světla.Posuvné dveře mohou být ze dřeva, atraktivní jsou skleněné dveře. Pokud si vyberete sklo, podívejte si na celoskleněné stěny. S využitím skla s grafikou vzniknou ve vašem bytě zajímavé obrazové kreace. Důmyslným stavebním prvkem jsou stavební pouzdra JAP, která umožňují, aby se posuvné dveře zasouvaly rovnou do zdi. Stavební pouzdra se skládají z rámu, posuvného mechanismu a posuvných dveří. Rekonstrukce se musí dobře promyslet. Stejně tak výběr vhodného dveřního systému.

Rekonstrukce bytu – nejdříve si stanovte priority
NAŠE DALŠÍ PRODUKTY:
Profil společnosti Designové centrum Dveře SAPELI Dveře PORTA DOORS Stavební pouzdra JAP Dveřní systémy.cz Dřevěné podlahy Kährs
Profil
společnosti
Designové
centrum
Dveře
SAPELI
Dveře
PORTA DOORS
Stavební
pouzdra JAP
Dveřní
systémy.cz
Dřevěné
podlahy KÄHRS

Stavební pouzdra JAP je nyní možné objednat v našem eshopu. Doprava je zdarma, dodání stavebních pouzder do 48 hodin!

OTEVŘÍT AKTUÁLNÍ CENÍK STAVEBNÍCH POUZDER, BEZOBLOŽKOVÝCH POUZDER A POSUVNÝCH SYSTÉMŮ.

VZORKOVNA:
Ptácká ul. 294
293 01 Mladá Boleslav

tel./fax: +420 326 701 075
mobil: +420 601 280 280
mobil: +420 608 108 080

e-mail: obchod@studio-interier.cz
internet: www.studio-interier.cz